Posts Tagged:tirana last mile

Cfare mund te ishim…..

Aplikacioni Say Taxi vazhdon pa nderprere punen, per pastrimin e Tiranes nga smogu dhe zhurma. Pershendetje i dashur klient i aplikacionit, Edhe pse tashme eshte thyer akulli dhe teknologjite e reja jane prezantuar me publikun, makina elektrike akoma nuk eshte perfshire gjeresisht ne flotat e sherbimit publik. Ekipi yne punon nate e dite qe te…

Read More →

Gezuar 2019

Urimet e vitit te ri per taxistat tane

Back to Top