Aplikacioni Say Taxi vazhdon pa nderprere punen, per pastrimin e Tiranes nga smogu dhe zhurma. Pershendetje i dashur klient i aplikacionit, Edhe pse tashme eshte thyer akulli dhe teknologjite e reja jane prezantuar me publikun, makina elektrike akoma nuk eshte perfshire gjeresisht ne flotat e sherbimit publik. Ekipi yne punon nate e dite qe te…

Read More →