Gezuar 2019

Urime te perzemerta per taxistet Saytaxi.

Pershendetje te dashur Taxiste ,

Duke ju uruar Vitin e Ri 2019, duam t’ju falenderojme dhe te ndajme me ju suksesin e aplikacionit Say Taxi si edhe rendesine e pastrimit te qytetit nga numri gjithmone ne rritje i perdoruesve te taksive elektrike.

Ju keni dhene kontributin tuaj ne kete nisme!

Per ata qe nuk e kane te instaluar aplikacionin Say Taxi ne Iphone ose Android, mund ta shkarkoni tani dhe te rezervoni menjehere taksine tuaj elektrike.

Me kontaktoni ne numrin +355676107037 / 08002407 / assistant@saytaxi.al per cdo lloj ndihme per instalimin dhe perdorimin e Say Taxi App.

Gerti nga Ekipi i Say Taxi

Posted on January 5, 2019 in Blog

Back to Top