Cfare mund te ishim…..

Aplikacioni Say Taxi vazhdon pa nderprere punen, per pastrimin e Tiranes nga smogu dhe zhurma.

Pershendetje i dashur klient i aplikacionit,

Edhe pse tashme eshte thyer akulli dhe teknologjite e reja jane prezantuar me publikun, makina elektrike akoma nuk eshte perfshire gjeresisht ne flotat e sherbimit publik.

Ekipi yne punon nate e dite qe te arrihet ky qellim, por ne fakt ne nuk do te ishim kaq te suksesshem pa ndihmen tuaj.

Faleminderit te gjitheve per besimin tuaj!

Pavaresisht te gjitha arritjeve teknologjike qe ka arritur ekipi yne, ky projekt nuk do te ishte i mundur pa ndihmen tuaj.

Ne kete material gjej rastin t’ju falenderoj nga zemra ne emer te gjithe ekipit tone. Per ju qe perdorni Aplikacionion Say Taxi:

Say Taxi eshte nje nisme e perbashket e nje grupi te rinjsh nga Shqiperia, te cilet duan te bejne revolucion ne transportin publik dhe privat.

Bus promo tour

Qellimi i ketij aplikacioni eshte qe te beje te mundur zevendesimin e makinave me karburant ne elektrike, ne te gjithe sherbimin taxi.

Per kete arsye ndihma juaj eshte e domosdoshme ne kete pike te projektit. Sa me shume perdorni sherbimin e aplikacionit, aq me shume do te shtohen makinat elektrike ne sherbimin taxi ne Tirane.

Say Taxi Albania

Posted on January 7, 2019 in Blog

Back to Top