TAKSIA E VERDHË HAPET NËPËRMJET KËSAJ

SayTaxi Albania

SAYTAXI ALBANIA

A e keni imagjinuar ndonjëherë si do të jetë taksia e shekullit të 21?
Ne e bëmë! …dhe po jua prezantojmë këtu.

MERRNI TAKSINË ME NJË BUTON

 

E shpejtë dhe e sigurtë. Ju kontrolloni çdo hap dhe drejtim me lehtësinë që ofron një smartphone. Nga momenti i porosisë deri tek destinacioni juaj, nje taksi që ju mund t’i besoni.

— Mjafton vetëm një klikim tek aplikacioni në smartphone-in tuaj, për të thirrur taksinë.–

–Shumë i mirë për hotele dhe restorante.–

Një mënyrë e besueshme për t’u endur

Ne jemi të pasionuar për të bërë Saytaxi një mënyrë të shpejtë, të besueshme dhe të përballueshme për t’ju endur në qytetin tuaj.

Ne po përmirësojmë në mënyrë të vazhdueshme shërbimin tonë dhe dëshirojmë të dëgjojmë nëse keni ndonjë ide.

Siguri

Me Saytaxi ju merrni vetëm shoferë profesionalë, të cilët kujdesen për shërbimin ndaj klientevë. Përveç kësaj, ju mund të shihni vlerësimin e shoferit para udhëtimit.

Lehtësi

Saytaxi gjen adresën tuaj menjëherë. Nuk ka nevojë të kontrollojë atë në hartë. Vetëm klikoni “Gjej taksi” dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër.

Taksia ka ardhur!

Ne do t’ju njoftojmë kur arrin shoferi. Nuk ka nevojë të prisni jashtë.

Shpejtësi

Nëse ju jeni duke marrë të dashurën tuaj për darkë ose duke u kthyer në shtëpi natën, Saytaxi është mënyra më e shpejtë për një udhëtim me cilësi të lartë.

Ju jeni në kontroll

Ne ju ofrojmë një udhëtim; ju kontrolloni të dhënat e shoferit dhe vendosni nëse do të zgjedhni atë.
Është shërbimi juaj privat.

Para në dorë apo kartë krediti?

Është zgjedhja juaj. Meqë ra fjala, ju nuk keni nevojë të nxirrni kartën e kreditit, vetëm shtojeni atë në app dhe ne do të përpunojmë pagesën me miratimin tuaj.

Ne kemi kenaqesine t’ju endim rreth e rrotull

Është zhgënjyese kur shikon sesa të vjetra janë disa gjëra rreth nesh. Shërbimi i taksisë është një nga ata dinosaur që kanë mbetur me ne në shekullin e 21.

Ne në Saytaxi jemi duke bërë çmos për të niveluar fushën për pritjet tuaja në rritje. Duke përmirësuar gjerat pak nga pak, ne jemi duke ju ndihmuar ju të merrni më shumë nga dita juaj, duke u bërë kështu një person më i mirë.

Gjithë të mirat,
Skuadra e Saytaxi

Back to Top